G Live Video

Om van de video live te kunnen genieten dient u maandelijks 10€ te spelen op de paardenweddenschappen.Bij Eurotiercé kan u live (streaming) alle franse en buitenlandse rennen volgen die door Equidia worden uitgezonden.

Om van deze dienst te kunnen genieten, volstaat het om een rekening te hebben via www.eurotierce.be en een storting van minimum 15€ te doen. U kan dan gedurende 30 dagen van de Video Live genieten.
Om langer van deze dienst te kunnen genieten dient u maandelijks 10euro; te spelen op de paardenweddenschappen, zo kan u blijven genieten van onze Video Live.

Video Live vindt u via twee mogelijkheden, u klikt op
- "Video Live" in het hoofdmenu op de welkomstpagina
- "Video Live" in uw klantenzone


De live uitzendingen van de rennen kan u van 8u tot 23.59u zien via www.eurotierce.be.

Houd wel rekening mee dat :

  • De beeldkwaliteit afhankelijk is van uw beeldscherm.
  • Zoals met alle filmpjes in streaming het beeld even kan stil staan
  • Het beeld automatisch verschijnt op het optimale formaat. Indien u het beeld vergroot, kan de kwaliteit van het beeld enorm dalen
  • Om de beelden te kunnen zien hoeft u enkel "Adobe video-flash player" te installeren op uw computer. Indien dat niet aanwezig zou zijn, kunt u "Adobe video-flash player" gratis downloaden van het internet.

Een vraag, een opmerking of suggestie? Aarzel niet om ons te contacteren. We wensen u veel plezier met de paardenrennen!


Het EuroTiercé-team